Inget vatten!

Oh golly! Vi har inte haft något rinnande vatten i lägenheten sedan i morse! Inget vidare. Vi kan inte duscha, diska, använda toan, tvätta, ja, ni vet, allt som man behöver vatten till (Jag har precis varit och lånat toan på en restaurang här bredvid) Det är ingen som vet varför det är på detta vis, inte heller hur länge. Vi har inte fått någon info om detta överhuvudtaget. Det kan ha något att göra med vägarbetet, av något slag, som pågår på vår gata. De kanske började fixa våra avlopp, men orkade inte göra klart och tänkte att det säkert inte gjorde oss något om vi var utan vatten ett tag... hmm ja säger o de. Bäst för dem att det är fixat imorn!

Japp annars är det la bra. Vi hade ett till oväder natten till idag, mycket regn blev det! Vi tänkte ta en taxi till skolan (det kostar bara ca 10 kr om man är 3-4 pers i bilen) men det slutade regna ungefär precis när vi klev ut genom porten. Så det blev en promenad som vanligt.

Här kommer adressen till skolan, som ni ska använda om ni någonsin någon gång kanske skulle vilja skicka mig ett brev eller paket (mina svenska vänner har minsann fått svenskt godis...):

Spanish in Cádiz (S.I.C)

Calle Condesa Villafuente Bermeja 7
11008, Cádiz, España


Kommentarer
Postat av: Ingen post eller ost...

Godis!? Ville du inte ha ett svenskt träningsprogram? Hoppas ni inte behövde va utan vatten allt för länge. Det kan ju bli lite jobbigt om man ska behöva springa iväg till restaurangen varge gång man måste bajsa. Konstigt att dom inte informerar om att vattnet ska stängs av, det kan vara bra att veta innan. Tänk om man tex hade planerat att bada men så kommer det inget vatten ur kranen, det är ju inte så kul.

2008-10-16 @ 20:44:29
Postat av: Jättemycket butt

haha vilken tur att vi inte har något badkar annars kunde det ha varit så pass illa att jag hade planerat att ta ett bad! ve och fasa.

Vattnet kom tillbaka efter ett dygn. Byggarbetsgubbarna: "Oj vi glömde sätta på det, viste inte att det var så viktigt" typ. Behövde bara gå och bajsa tre ggr, och hade diarre bara en av de gångerna så de va lungan. Men va fan skicka godis! eller ost. men träningen kan du behålla :P

2008-10-17 @ 17:20:45
Postat av: elin

Hej! : )

JUST NU GÖR JAG BLOGGDESIGNER FÖR BARA 35:- (FÖRR 45:-)

SKICKA EN KOMMENTAR OM DU ÄR INTRESSERAD!



KRAM

/ELIN ^^,



OBS!

ERBJUDANDET GÄLLER TILL DEN 30/10.

2008-10-17 @ 17:24:59
URL: http://eliwwn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0