om 54 timmar är jag hemma

Nu är sista skoldagen i Spanien över! Jag gjorde "slutprovet" som avgjorde om jag skulle kunna få pengar från csn i framtiden. Det var lite svårt! men jag klarade det! jippiieee. Nu kan jag andas ut, med lite problem eftersom jag är täppt i näsan. Man blir lätt förkyld när man bor i studentlägenhet har jag märkt. Kan tänka mej att vår disksvamp är ett paradis för bakterier. Dessutom så går man runt och fryser nu för tiden. Det är typ lika kallt inne som ute. Och jag har fått klara mej utan mina raggstrumpor som jag trodde att jag hade tagit med mej, men som jag inte hittat nånstans. Förns idag... när jag tog fram resväskan för att börja packa lite. Upptäckte att det fanns ett hemligt fack med ett mjukt innehåll. Mina raggsocker! hade behövt dem innan. Får väl använda dem sista dagarna så att det inte kom med i onödan.

Kl 21:55 på söndag ska mitt plan landa på Arlanda. Jag har nog blivit lite tjockare, bara lite. Men för övrigt är jag nog mej rätt lik. Knappast brunare än innan jag åkte. Den mesta av färgen har jag tappat redan :( Så jag tror ni kommer att känna igen mej där hemma.

Nu ska jag ta mej en liten siesta och förbereda mej för sista utgången med gänget från skolan ikväll! 

Hasta domingo, Suecia!  

10 dagar kvar

Kan ju påminna om att jag snart är hemma, om 10 små dagar! Förbered ett stort varmt välkomnande!

Men jag vet inte om jag vill åka hem... tre månader bara försvann sådär, jag skulle kunna stanna ett tag till. Men det är klart att det kommer vara super att träffa alla där hemma igen! Och det finns ju vissa saker, typ halvtimmeslånga köer på supermercadot, all hundskit överallt, diska för hand, dubbade filmer ja och lite annat, som jag inte kommer sakna. Men kylan och mörkret i Svearike ser jag inte fram emot... här i Cádiz har det snöat. En gång för 80 år sen. Lyckosar.


Grattis Magnus

Idag blev lillebror 19. Grattis!

Tänkte skriva ett långt och fint inlägg om allt jag gjort den senaste tiden men nej jag orkar inte just nu. Men en bild säger mer än tusen ord har jag hört. Så nedan har ni mer än tusen ord från Marocko.



Amore



(Johannas födelsedagspresent)

sämsta veckan

jaha nu har jag inte skrivit på ett bra tag. Igen. Denna gång kan jag skylla på att jag varit sjuk. Förkylning med hosta och lite feber och magproblem... Och p.g.a detta har jag även haft en vit vecka. Jag har inte varit ute sedan i fredags förra veckan. Kanske är bra, men tråkigt. Ska inte ut i kväll heller.

Ja denna vecka har inte varit den roligaste, tvärtom skulle jag nog vilja påstå. Sämsta hittills och förhoppningsvis hela vistelsens sämsta. Inte nog med sjukdomar, det har varit dåligt väder också. Det blev ett drastiskt byte. På en natt blev det morsning och good bye till solande och strandhäng. Nu dras vi med blåst och kyla (med kyla menas ca 15 grader). Och det är inte bara kallt ute utan inne också. Här har man ju inte den bästa av isloeringar. Mitt englasfönster t ex är inte dierkt tätat. Det regnade in och blidde ett par små vattenpölar på fönsterbrädan igår. Och nu sitter jag med filt tätt virad om mig men fryser ändå.. jaja vi får nog tillbaka lite värme, eller åtminstone sol, snart.

Har inte bara varit elände. T ex på en kul grej hände här om dan när vi gick hem från skolan. Tor utbrast: "Titta, hajar eller nåt!" njaaa några hajar var det inte, men iaf vattenlevande djur modell större med fena, antigen delfiner eller valar av något slag, som simmade förbi där ute. Sånt är ju alltid kul att se!


 


  


RSS 2.0