korv med mos

oj oj nu har jag varit lite dålig på att skriva här... men har inte haft någon lust. Och inte jätteintressant att skriva om heller. Skrev ju senast om hur vi var utan rinnande vatten. Det fick vi tillbaka efter ett dygn i fall det är någon som undrar. Orsaken till vattenbristen och all den olycka den vållade oss stackars drabbade var att byggarbetsgubbarna (som har grävt upp vår gata) stängde av vattnet av nån anledning och sedan glömde sätta på det  "Uups" ... Puta madre! 

Vad mer... har fått en ny lägenhetskompis, en kille från Italien som heter Nils. Det namnet, som ej e speciellt vanligt i Italien kan jag tro, har han eftersom hans pappa är ett Norge-fan. ja, visst blir man förvånad över att det finns sådana? hehe. Vet inte om jag sagt att en kille från Tyskland flyttade upp från lägenheten under (eftersom vår är den bästaste :)) för ett par veckor sedan. Han tog iaf med sej en liten, liten ugn där nerifrån. Så nu har vi en sådan. De e ju bra! har dock inte använt den än.

Just nu är vi alltså en svensk (jag), en norsk (Kersti, 46) en ryss (Daria, 24, som åker hem på fredag) en Italienare (Nils, 24) och tre spanjorer (Pako, Manolo och Diego, alla typ 30). Pako och Daria har varit ett par sedan dagen Daria kom hit för tre veckor sedan och denna vecka delar de till och med rum. Men snart åker Daria alltså hem... men vet inte om Pako blir då ledsen för det. Tror han gillar att det hela tiden flyttar in nya tjejer haha. Han var väl lite på mej i början, men det fick han inget för! no gracias.

Nä nu e de dags att fixa lit käk. Blir couscous med lax, fetaost och lite grönsaker. Låter väl inte helt fel?   

Hasta Luego!


Kommentarer
Postat av: linnea

hej!

sugen på en ny design? tävla om en i min blogg, under inlägget ''tävling - vinn en design''



ha en bra halloween!

2008-10-31 @ 15:38:58
URL: http://linneabengtssons.blogg.se/
Postat av: Anonym

skriv något nytt!

2008-11-01 @ 12:47:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0